vineri, 28 ianuarie 2011

Un Cerc Vicios intr-o mie.

Traia odata pe pamant un cerc vicios cu numele de Cerc Vicios. Si acest Cerc Vicios era o persoana interesant de malefica. Si contrar faptului ca era un cerc te invarteai foarte greu in jurul ei.
De ce era interesant de malefic acest Cerc Vicios te intrebi? E simplu. Asa a fost crescut de semenii lui. Si asa a crescut in cartierul lui de hartie roz colorata plin de cercuri vicioase.Nu ca era alta familie de Cercuri Vicioase in acel oras dar era un anturaj asa mai intunecat.
Pe langa toate astea era in natura familiei de Cercuri Vicioase sa fie malefici, asa ca sub toate invataturile vicioase de o viata mai era si a doua natura a Cercului Vicios.
Acest Cerc Vicios a avut multe sanse sa se indrepte. Sa se faca o linie lunga, tantosa..dreapta. Insa a preferat sa ramana un Cerc, vicios pe deasupra, in jurul caruia te invarteai foarte greu.
Ca orice linie, cerc,trapez sau patrat exista lucruri in lumea lor plina de cerneala, carbune si hartii ceva pentru care merita sa iti schimbi obiceiurile.
Asa intr-o zi, nu cu foarte mult diferita de aceasta( plina de zapada uda si nori deloc pufosi) acest Cerc Vicios a fost izbit de un perete foarte ud, foarte rece si foarte plin de mizerie. Era un perete de hartie menit sa trezeasca la realitate formele geometrice care au luat-o pe cai gresite.Insa la contactul cu acest Cerc Vicios peretele de hartie s-a facut din ud, foarte rece si foarte plin de mizerie un perete foarte uscat,destul de calduros si curat.Atat Cercul Vicios cat si peretele de hartie erau perplexati de ce s-a intamplat. Peretele pe o parte nu mai era de folos pentru ce a fost creat pe dealta era un perete foarte frumos si imbratisabil si Cercul Vicios, malefic, rau si diabolic a realizat un adevar crunt, un adevar demn sa se schimbe pentru. Acel adevar ca desi era un cerc in jurul caruia te invarteai greu era un cerc marinimos fara consent.Te frecai de el si toate mizerile grijile si lucrurile murdare si reci in general se stergeau. Singura amintire de aceste sentimente griji si lucruri era o mica pata ramasa pe acest Cerc Vicios, care incet dar sigur lua o culoare gri de la fiecare persoana care incerca sa se invarta pe langa circumferinta lui greu de inconjurat.
Si asa a ajuns Cercul Vicios sa isi schimbe obiceiurile interesant de malefice. Din cauza unui amart de perete trazitor la realitate care desi pare sa isi fi facut treaba, cercul a ramas la fel de visator, insa visa doar lucruri pufoase si frumoase.