luni, 3 ianuarie 2011

sod eP

Vreau sa cred ca exista undeva o lume complet pe dos.
O lume in care oamenii scriu cu picioarele.O lume in care e normal sa porti chiloti peste pantaloni.
O lume in care ura ar insemna iubire. In care un el si o ea s-ar la pumni in semne de afectiune.In care "nu" inseamna "da" si poate chiar si marmota era cat decat fericita.
Am aceasta dorinta arzatoare ca o astfel de lume sa existe undeva.
Plina de caini iubitori de pisici si oameni cheli plini de par si care ar fi cele mai amabile persoane pe care ai putea sa le intalnesti.
Ar fi probabil o lume onesta nu ca aceasta. O lume in care un zambet ar inseamna "te urasc din adancul sufletului" si nu zambetele false cu care suntem obisnuiti doar asa sa ne aratam dintii albi si sa facem reclama la Colgate.
Totusi o astfel de lume simt ca ar fi falimentara si periculoasa dupa standardele oamenilor ne-intorsi pe dos. Fiindca probabil oamenii si-ar gasi fericirea in lucruri imateriale si prietenii adevarati ar fi inamici de moarte.Prietenii adevarati sunt rari si pe aicea asa ca poate nu ar exista asa multi inamici de moarte insa fara cumparatori de lucruri materiale probabil ca marile firme malefice,care desigur ca in aceea lume ar fi exact opuse ar inceta a mai fi folositoare in a schimba natura umana in una egoista,marsava,zgarcita si urata.
Parca o lume pe dos ar fi mai buna. Cel putin pentru acele persoane visatoare care vad aceasta lume capitalista ca fiind cel mai oribil lucru care se putea intampla oamenilor visatori .Sau poate pentru persoanele misogine care ar fi cu siguranta fetite jucause,cu codite blonde intr-o astfel de lume.