duminică, 16 ianuarie 2011

Familia Postacle

Am un adidas negru,gingas,negru care sta intr-un colt mai frumos luminat al vizuinei.
Si aceast adidas este locuinta familiei Postacle.
I-am luat asa mari exact pentru acest scop, deoarece familia Postacle e o familie numeroasa.
Domnul Postacle, mandru lucrator la Ape,doamna Postacle casnica getbeget, si cei 3 copii ai familiei.Firicel,mezinul, un dracusor in toata firea face ravagii in intreg adidasul.Cocom fratele cel mare e omul casei cand domnul Postacle e la lucru,el ocupanduse de familie,reparand tevi sparte si chituind peretii darapanati de Firicel. Domnisoara din mijloc e printesa familiei. I-au spus Sira ca seamana cu un siret. Subtirica, cu fire lungi in cap, Sira e rasfatata familiei.
Familia Postacle obisnuia sa locuiasca intr-un slap urat,albastru,urat.
Insa domnul Postacle fiind un muncitor avid, cu niste principii bine definite si o etica de invidiat a avansat in functie de la jalnicul post de ajutor de robinet la director regional de tevi.Si asa ca si cu toti oamenii plini de principii si dornici de lucru si-a putut permite pentru familia sa cea mai frumoasa casa posibila.Un adidas negru,plin de lux,cu apa calda si incalzire in talpa. Un loc demn de o familie demna de 5.
Chiar si acuma la ora asta in ziua de duminica daca asculti bine poti auzi Familia Postacle servind masa de amiaza, in acel colt mai bine luminat al vizuinei,razand de nebuniile lui Firicel,complimentando pe Sira sau laudandul pe Cocom.
O familie fericita care merita lucruri fericite.